Ändra utseende på skolbloggen

Under rubriken ”utseende” kan du bland annat välja tema och funktioner på din blogg. Jag har nu ändrat kursbloggen till temat ”Almost spring”. Det är inte så dumt tycker jag. Ganska lagom långa rader och ganska bra färger och tydligt typsnitt … Vad tycker du?

Testa dig gärna fram, men välj inte ett tema med ljus text på mörk botten, för det är så ansträngande för ögonen.

Under rubriken ”wigets” kan du välja till en del funktioner. Jag brukar till exempel alltid ha ”senaste inläggen” och ”senaste kommentarerna”, men det finns fler funktioner som är nyttiga, kul och som kan pryda din blogg. Titta på andras bloggar för att få inspiration!

Under ”sidhuvud” kan du antingen ladda upp en egen bild eller byta till en annan standardbild. Du kan alltid byta tillbaka om du ångrar dig.

Comments are closed.

Hoppa till verktygsfältet