Presentera dig själv på sidan ”Om”

Hej!

Jag heter Charlotta Wasteson och kommer att vara en av dina lärare här på Österlengymnasiet. Därför är jag extra nyfiken på vem du är. Läxa till nästa torsdag är att du ska skriva sidan ”Om” på din blogg. Så här ser min presentation ut: http://smeste09.skolbloggen.se/om-cwn/

Jag vill att du skriver lite om dig själv. Vem är du? Vad har du för intressen? Berätta också gärna varför du valde att gå på ditt program och vilka förväntningar du har på dina tre år här. Har du några tankar om vad du vill göra efter gymnasiet? Har du något mål som du strävar mot?

Sugen på semlor?!

Jag har skrivit en hel del om vad jag har gjort. Gör gärna det du också, men jag vill gärna också veta lite om vad du vill göra i framtiden. Kanske vill du även lägga upp någon eller några bilder? De måste inte föreställa dig själv, utan de kan även föreställa en plats eller något du tycker om.

Har du frågor eller kör fast på något sätt, så hör av dig! Jag läser både min skolmail och skolbloggens meddelanden varje dag.

Vänliga hälsningar /Charlotta

Comments are closed.

Hoppa till verktygsfältet