Respons på första uppgifterna

3d people partner.Nu börjar det äntligen hända saker och jag har fått webbadresser till nästan alla era individuella bloggar. Jag har också fått fler vänner! 😀  Fint!

En del av er har skickat en inbjudan till mig så att jag kan bli prenumerant på er blogg. Jag hittade dessa inbjudningar i min skräp-post på gmail efter en del letande. Konstigt att just dessa mail sorterades bort (inte de andra från skolbloggen). Jag tänkte att det kan vara bra för er att veta om ni vill bjuda in fler läsare. Kanske får de samma problem.

Är du fortfarande inte färdig med inlägget om dina förväntningar och presentationen av dig själv på sidan ”Om”, så är det hög tid att göra det!

Om du kör fast eller tycker något är dumt, konstigt eller svårt, så hör av dig! Vi kan lösa det mesta om vi hjälps åt!

The Creative Commons Walks a Colorful TrailVad gäller första inlägget och presentationen har ni skrivit väldigt olika mycket. Ingen har skrivit för mycket eller för personligt, utan ni håller en bra nivå. Några av er skulle dock gärna kunna fylla på med lite mer innehåll. Tips på saker som ni kan ta upp finns i uppgifterna. Du hittar dem lättast genom att gå igenom listan över de senaste inläggen till höger på bloggen.

Generell riktlinje för bloggen: Skriv gärna lite personligt och trevligt och använd ett vårdat språk. Se bloggen som ditt arbetsredskap och som en portfolio där du samlar dina arbeten på kursen. Både du och jag kommer att ha nytta av att ha allt samlat på ett ställe.

Ni har nu börjat med språkvetenskapsavsnittet. Ni bör ha läst igenom ert material i boken och sammanställt det till på tisdag. En del av er hinner kanske också titta lite efter annat material? På tisdag ska vi titta mer på hur ni kan göra era presentationer mer intressanta. Uppgiften ligger här: http://smeste09.skolbloggen.se/2011/01/20/tema-sprakvetenskap-steg-2/

Comments are closed.

Hoppa till verktygsfältet