Wordle över era fria associationer kring ”resa”

Wordle: ATT RESA

Wordle: Att resa

Wordle: Att resa

 

Wordle kan vara ett effektivt verktyg när man vill åskådliggöra en text. De ord som förekommer mest i texten blir störst på bilden och vice versa. På detta sätt kan man visa vad som är centralt i texten.

Här kommer era ord:

sträcka mat dryck transportmedel bil flygplan tåg buss båt utomlands semester packning väntan

hav semester människor kulturer mat länder glädje städer sol äventyr sightseeing livslust strand intryck kärlek erfarenhet roligt shopping souvenir färdas dagdrömma tåg flyg packa packa-upp glass solglasögon mopeder Grekland Italien snygga-killar vattenskoter snygga-badvakter magrutor växa utvecklas modigare SMES tonårstiden livet barndomen karusell finna-sig-själv bada klubbliv

resväska flygplan sol snö miljö utvecklas framtid förflutet upplevelse nya-människor fattigt nattliv taxi shopping strand mat kultur chilla finna-sig-själv växa bil buss palmträd sand hav glass hotell natur berg spänning förväntan

upplevelse underhållning avkoppling komma-bort ledighet festa nya-maträtter alkohol nya-människor kultur väder minne-för-livet

bagage väskor frihet tåg buss nya-människor utomlands malaria kvicksand kultur flygplats växa parasiter tropiska-floder myggnät iglar

sol ryggsäck väg flygplats station räls harmoni äventyr mat kultur sevärdheter vandrarhem

packa solkräm roligt vila festa förändring växa snö skidor snowboard familj vänner utrikes inrikes temperatursskillnad tidsskillnad nya-människor släkt minne upplevelser historia kamera turist kultur språk nya-maträtter

vandring fantasivärld böcker karriär nya-människor nya-kontakter upplevelse upptäckter lycka sorg utvecklas förändras finna-sig-själv bryta-mönster mogna flytta religiös-insikt förflytta flyga buss bil tåg transport vänner familj avkoppling spänning mat fest utomlands stränder

pengar semester sol bad sprit snö nya-maträtter turist flygplan vänner pass smuggling sightseeing

turist semester fest avkoppling sola bada restauranger souvernir bilder foto konst sightseeing upplevelse magsjuk åksjuk engelska tyska kinesiska språk

familj nöje roligt bryta-mönster fest kärlek värme äventyr sol sola glädje bada frihet rädsla lov upplevelse båt semester hotell flygplan dyrt

flygplats flygplan förväntan upplevelse förändring upptäcka nya-levnadssätt spänning nya-människor glädje lämna-vardagen nya-platser finna-sig-själv utvecklas nostalgi

Med hjälp av dem kan ni skapa egna bilder på  http://www.wordle.net/.

Comments are closed.

Hoppa till verktygsfältet